Katteudstyr – Alt i udstyr til både inde- og udekatte

Det er vigtigt i har styr på jeres katteudstyr (foto lavprisdyrehandel.dk)

Det er vigtigt i har styr på jeres katteudstyr (foto lavprisdyrehandel.dk)

En sød, spindende kat er et dejligt dyr at have liggende i sit skød, mens man læser en bog. Børn er glade for katte, der er nemme at lege med, hvis man bare har et stykke papir i en snor. Katte er i det hele taget et utrolig nemt husdyr at have.

Selvom katte er et rigtigt selvstændigt dyr, så skal de alligevel have lidt omsorg. En skål til mad og en skål til vand, en kurv at sove i og måske en kattebakke eller kradsetræ. På Lavprisdyrehandel.dk kan du også finde sjovt og udfordrende legetøj til din kat.

Katte passer ikke på samme måde som os mennesker godt på deres ting. Derfor skal du gå efter nogle solide og robuste møbler, der kan holde til kattens eskapader. Et kradsetræ er derfor en rigtigt god idé til din kat, da den her kan hvæse sine klør i stedet for i din sofa.

Indekatte og udekatte

Du kan selv bestemme, om din kat må komme inden for eller primært skal bo udenfor. Der er forskel på det udstyr, du skal have til katten. En udekat er som udgangspunkt en rigtig nem kat, da den blot skal have mad, vand og måske en fast kurv, den kan sove i. Udekattens kurv skal gerne placeres højt, da kattene føler sig mest tryk her.

En indekat er omvendt lidt mere krævende. Hvis den har gode muligheder for at komme ud, kan du have en kattelem i døren. Ellers skal du have en kattebakke og måske et kradsetræ.

Find det nødvendige katteudstyr

Læs mere om kattemad og kattelegetøj her:

Kattelegetøj er til glæde og gavn for enhver kat

Bliv klar til kat: Whiskas, kradsetræ og legetøj

This entry was posted in Katte and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Katteudstyr – Alt i udstyr til både inde- og udekatte

  1. Pingback: Sørg for at din kat også føler sig hjemme med en kattelem.

  2. Pingback: Forsød din kats tilværelse med kattetilbehør

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *