God, robust akvarium til fiskene

Et billigt akvarium virker helt fint (foto petworld.dk)

Et billigt akvarium virker helt fint (foto petworld.dk)

Dine fisk skal have det godt. God plads, lys og et godt bundmiljø. Du bør altid have akvarier, der lever op til standarterne. Det vil sige, at du ikke bør bruge et gammel akvarium, med mindre du er sikker på, at det kan holde vand og giver et godt miljø til dine fisk.

Fiskene er små levende væsner, så du bør tage dig lige så godt af dem, som hvis du havde en hund. Fisk kræver skal ikke luftes og have lige så meget opmærksomhed, men de kræver bestemt også noget pleje.

Første gang med fisk

Hvis det er første gang, du skal have fisk og dermed skal ud og købe et akvarium, så er der nogle ting, du skal huske.

Du skal sørge for, at akvariet står helt lige. Står det bare den mindste smule skævt, så kan det vride sig skævt, hvilket kan resultere i, at fugen går op, og det begynder at lægge.

Der skal være nogle bakterier i akvarier, for at fiskene trives. Det betyder, at når du fylder et helt nyt akvarium med grus, vand og nyt filter, så skal du hurtigt få et godt økosystem op at køre. Hvis ikke du bruger noget energi på at skabe det, kan dine fisk lide og dø meget hurtigt.

Akvarieplanter er gode til at skabe et godt økosystem. De giver ilt til fiskene fra deres fotosyntese og renser vandt fra affaldsstoffer. Det er dog vigtigt, at du skifter vandet i akvariet ofte. Gerne et par gange om ugen. Det gør nemlig, at planterne ikke helt overtager akvariet og det vokser helt til, sp du ikke kan se dine fisk.

Find billige akvarier hos Petworld

This entry was posted in Fisk and tagged , , , . Bookmark the permalink.

One Response to God, robust akvarium til fiskene

  1. Pingback: Alle gode akvarier har også akvarieplanter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *