Mangler du et kaninbur udendørs?

Du har brug for et bur hvis du vil have kaniner (foto lavprisdyrehandel.dk)

Dine kaniner vil elske et udendørs bur (foto: lavprisdyrehandel.dk)

Kaniner er søde dyr, der er nemme at holde og passe. Man kan sagtens holde kaniner indendørs, men for at give dem de bedste forudsætninger for et godt og sundt liv, kan du overveje om et udendørs kaninbur kunne være muligt hjemme hos jer. Hvis du placerer et kaninbur udendørs, kan du sagtens have kaninerne boende indenfor, når blot du sørger for at lukke kaninen ud i det udendørs bur, og hvis det er en løsning, du føler dig godt tilpas med, så kan det være en god idé at investere i en løbegård med net. En sådan løbegård kan eksempelvis fås med et overdække, der skærmer for fugle og andre dyr. Hvis du sørger for at investere i en løbegård i galvaniseret stål, så sikrer du dig, grundet det hårdføre materiale, at dit udendørs bur får en lang levetid. Ved at have et indendørs bur og ét udendørs får dine kaniner det bedste fra den indendørs og den udendørs verden.

Et kaninbur udendørs, der er stationært

Hvis din kanin skal bo udendørs, så er det en god idé at investere i et bur, der kan holde til vind og vejr. Et kaninbur i træ bør eksempelvis være imprægneret, så det får en længere levetid. Idet kaninen skal bo samme sted, kan du overveje om et kaninbur i flere etager er en mulighed for jer. Ved at give kaninen ét sted den kan spise og sove og et andet sted den kan lege, sørger du for, at din kanin holder sig i gang og ikke blot ligger på samme høstak dagen lang.

Hvorfor skal der være et kaninbur udendørs?

Der er flere årsager til, at et kaninbur med fordel være placeres udendørs. Den første er, at det ikke fylder noget inde i hjemmet, hvorfor der bliver plads til andre ting. Det kan også være, der er andre dyr under samme tag og ved at skille dem ad, sikrer du, at husfreden holdes. En tredje fordel er, at dyrelugten bliver ikkeeksisterende, hvilket er noget mange tænker over, men som ikke længere behøver afholde en fra at anskaffe sig en kanin.

Klik her for at finde det rette kaninbur udendørs

Se flere tilbud til kaniner her:

Find billige og gode kaninbure på nettet

Gør din pelsede ven glad med et ordentligt kaninbur

This entry was posted in Bur, Dyr, Kaninbur, Tilbehør and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *