Sådan rengør du en hundeseng

En hund skal have en hundekurv (foto petworld.dk)

En hund skal have en hundekurv (foto petworld.dk)

En hundeseng kan være mange ting. Alt fra et tæppe eller en måtte til en rigtig hundekurv eller hundeseng kan være din hunds faste sted at få opladet batterierne. I forhold til mennesker sover hunde utroligt meget, og din hund kommer derfor til at tilbringe mange timer på sin hundeseng. For at sikre, at hundens faste sovested ikke bliver beskidt, kan du som ejer gøre et par ting for at sikre dig, at hygiejnen er i top omkring din hunds hundeseng. Gør du dette, vil din hundeseng holde sig frisk og være med til at sikre, at der ikke kommer lugtgener fra hverken hund eller hundeseng.

Vælg den rigtige hundeseng for nem rengøring

Det vigtigste man kan gøre, når man tænker på hygiejnen hos en hundeseng, er at vælge den rette model. Det er for eksempel en god idé at vælge en kurv, der nemt kan tørres af. Hundesenge i flet kan være flotte at se på, men det er bare meget nemmere at holde én af plastik ren. Desuden er det bedst at vælge en hundeseng, hvor stoffet kan tages af og kommes i vaskemaskinen. På den måde kan man nemt sørge for, at rengøringen er på et højt niveau blot ved at vaske betrækket eller tæppet fra en hundeseng en gang imellem.

Gør rengøringen af din hundeseng til en ugentlig pligt

For at gøre det nemmere at huske på at gøre hundesengen rent, kan man vælge en dag i ugen, hvor man lige går sin hundeseng efter. Det behøver ikke tage lang tid, og det kan faktisk være så simpelt som at køre en fugtig klud med lidt rengøringsmiddel henover selve sengen og smide betrækket til vask. Altså behøver det ikke tage mere end et kvarters tid at holde en hundeseng pæn og ren, og der er altså ingen undskyldning for ikke at gøre det.

Find en hundeseng på petworld.dk

Se mere:

En sele til din hund gør turen lettere

This entry was posted in Dyr. Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *