Køb hundefoder af mærker med høj kvalitet

Du finder det hele i en dyrehandel (foto petworld.dk)

Du finder det hele i en dyrehandel (foto petworld.dk)

Læs om mærkerne

Der findes mange forskellige typer af hundefoder og forskellige mærker. Derfor kan det være svært at overskue, hvad for et mærke af hundefoder man skal vælge. Et godt sted at starte er på nettet. Her kan du læse om de forskellige mærker og finde ud af, hvad der er særligt ved dem. Nogle mærker udvikler deres foder i samarbejde med dyrelæger, og andre kæler særligt meget for råvarerne i produkter.

 

Barf

En ny type af hundefoder, der er blevet populært på det sidste er Barf. Barf står for bone and raw food, og derfor består foderets ingredienser primært af knogler og kød, der ikke er opvarmet. Filosofien bag Barf er at fodre hunden med det, som den ville spise, hvis den levede frit i naturen. Det er derfor, kødet ikke er opvarmet, for sådan ville hunden spise kødet i naturen, og det er lettere for hundens fordøjelsessystem at nedbryde kødet på den måde. Derudover indeholder Barf knogler, fordi det både renser hundens tænder og forebygger tandsten. Derudover indeholder Barf bær og frugt, som giver hunden vitaminer.

 

Terapeutisk foder

Hvis din hund lider af en form for helbredsproblem, kan du overveje terapeutisk foder. Man kan få terapeutisk foder, der hjælper hunden mod overvægt, gigt, tarmproblemer og meget andet. På den måde kan du styrke din hunds helbred ved hjælp af det rigtige foder.

 

Hvis du er i tvivl om, hvilken type hundefoder der er bedst for præcis din hund, kan du altid spørge din dyrlæge eller dyrehandler til råds. De kender de forskellige mærker og har stor erfaring på området.

Du kan købe hundefoder af mange forskellige mærker ved at klikke her.

 

Klik videre herind:

Sådan hjælper du hunde med dårlig mave

Sund med Hill’s Prescription Diet

 

This entry was posted in Dyr, Foder and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *