Hill’s prescription diet hjælper din hund af med sygdom

Hill's Prescription Diet (foto: petworld.dk)

Hill’s Prescription Diet (foto: petworld-vet.dk)

Hvis en hund lider af en sygdom kan det skyldes mange forskellige ting. Det kan være mindre alvorlige sygdomme, som bare gør hundens mave- og tarmsystem irriteret, men det kan også være mere alvorlige sygdomme, som gør hunden træt og ugidelig. Lige meget hvad kan det være svært at få hunden helt ud af sygdommen igen, for den kan nemlig have brug for nogle helt specielle ernæringsstoffer, som den ikke lige får gennem dens normale foder. Derfor kan det give rigtig god mening, at man fodrer sin hund med hill’s prescription diet, når den skal slippe af med en sygdom. Hill’s prescription diet indeholder nemlig en række vigtige sundhedsfremmende stoffer, der kan løse de problemer som hunden har.

Sådan kan hill’s prescription diet hjælpe din hund

Hvis en hund lider af eksempelvis mave- eller tarmsygdomme, kan det være svært at finde det helt rigtige foder til den. Hunden vil nemlig have brug for en type foder, der skåner hele dens fordøjelsessystem, så det kan falde til ro. Dette kan hill’s prescription diet hjælpe med, fordi det er lavet til lige præcis at få mave- og tarmsystemet til at fungere perfekt.

Hill’s prescription diet kan hjælpe mod overvægt

Hunde kan ligesom mennesker komme til at være overvægtige. Men når det først er sket, kan det være svært at komme ned i vægt igen. En hund kan nemlig ikke gå på slankekur på samme måde som et menneske, da den ikke vil kunne forbrænde kalorier på samme måde. Derfor skal den tabe sig ved at gå over til specielt foder, som ikke feder så meget. Dette foder kan eksempelvis være hill’s prescription diet, som indeholder de nødvendige stoffer og energimæssige behov, som hunden skal have stillet. Hunden kan derfor tabe sig, samtidig med at den stadig får hvad den har brug for.

Køb hill’s prescription diet til din hund her

Se mere foder her:

Plej dit kæledyr med Hills Prescription Diet

Hvis du værdsætter kvalitet bør du købe Hills Prescription Diet

This entry was posted in Dyr, Foder, Hund, Hundefoder and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *