Plej dit kæledyr med Hills Prescription Diet

Hill's Prescription Diet (foto: petworld.dk)

Hill’s Prescription Diet (foto: petworld-vet.dk)

Foder med den rigtige sammensætning er med til at holde dit kæledyr sundt og rask. Det skal være sammensat af kvalitetsråvarer og have de optimale mængder af de nødvendige næringsstoffer. Foderet man vælger til sit kæledyr, skal være afbalanceret og fuldfoder. Fuldfoder betyder, at det indeholder de nødvendige næringsstoffer. Afbalanceret betyder, at foderet tager hensyn til at dyr i forskellige størrelser og racer har forskellige behov, når det gælder deres næring. Derudover skal foderet være let fordøjeligt, så de ikke skal indtage store mængder foder, for at få den næring, de behøver.

Tillige skal man huske, at dyr i voksealderen har forskellige behov, og har brug for den optimale næring gennem hele vokseperioden for at nå den optimale udvikling af knogler og muskler. Hvalpe-/killingfoder er derfor anbefalet de første 6-12 måneder af dyrets liv Dog kommer det an på racen og vækstkurve. Ligeledes findes der anbefalinger og specialfoder til det syge dyr, det overvægtige dyr og den unge hund eller kat.

Tag hensyn med Hills Prescription Diet

Hills Prescription Diet foder er et terapeutisk foder, der hjælper med at løse sundhedsmæssige problemer hos din hund eller kat. Produkterne er velsmagende og findes både som tør- og vådfoder. Hills Prescription dies foderet modhjælper en række af forskellige sygedomme, der kan forekomme hos dit kæledyr. Dette kan være urinvejsproblemer, leversygdomme, overvægt, hjerteproblemer og tandpleje.

Find Hills her

Se mere foder her:

Hvis du værdsætter kvalitet bør du købe Hills Prescription Diet

Har din hund allergi? Så læs med her

 

 

This entry was posted in Dyr, Foder, Sundhed, Tilbehør, Velvære and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *