Har din hund allergi? Så læs med her

Køb det bedste foder for hundens sundhed (foto petworld-vet.dk)

Allergivenligt foder til hunde (foto: petworld-vet.dk)

Giv din hund allergivenligt foder

Det er ikke rart, når din hund udvikler allergi. Det er vigtigt, at hunde en glad og veltilpas. Derfor er det også vigtigt, at du hjælper din hund af med sin allergi. Der er nemlig noget, du selv kan gøre. Hunde kan udvikle mange af de samme allergier, som vi mennesker. Pollenallergi er meget udbredt blandt hunde. En anden meget udbredt allergi er allergi overfor hundefoderet. Vi mennesker kan også blive allergiske over for noget af den mad, vi spiser. Det samme gør sig gældende for hunde. Hvis din hund er allergisk over for noget i sit hundefoder, så kan det være en rigtig god idé at skifte til en allergifoder. Allergifoder er sammensat af proteiner og kulhydrater, der er skånsomme over for hundens mave og tarme. Det er nemlig i mave-/tarmsystemet allergien bliver fremprovokeret, når hunden er allergisk over for sit foder.

Hvad bliver hunden allergisk overfor?

Der kan være forskellige grunde til, at hunden udvikler en allergi over for sit hundefoder. Der er dog nogle ting, som typisk kan fremkalde allergi hos hunde. En af de allermest typiske allergener er lagermider. Disse mider lever af mel og derfor finder man dem også i hundefoder, hvor kulhydratskilden stammer fra korn. Hvis du vælger et allergivenligt foderprodukt, så vil kulhydraterne komme fra eksempelvis ris. En anden årsag til allergien kan findes i proteinkilden. Her er allergivenligt foder lavet, så hunden får de proteiner, den har brug for, men uden allergenerne, som fremkalder allergien.

Allergivenligt foder kan også anvendes, hvis din hund har problemer med overvægt. Du kan finde forskellige produkter der også tager hensyn til dette. Og endelig kan allergifoder anvendes, hvis hunden har fået akut diarré eller andre maveproblemer. Diarré hos hunden kræver i en periode efter tilfældet, at hunden skal være på skånekost. Det er nødvendigt, for at genoprette balance i hundens mave/tarmsystem.

Du kan se det store udvalg af allergivenligt foder til hunde på her

Find gode tilbud på allergifoder her:

Allergi hunde kan lindes, når man køber det rigtige foder

Sørg for at din hund har det godt med allergifoder hund

This entry was posted in Allergi, Dyr, Foder, Hund, Hundefoder, Hundetilbehør and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *