Vil du træne din hund bedre, så prøv med en hundefløjte

Der er mange fordele med en hundefløjte (foto.petworld.dk)

Der er mange fordele ved en hunde fløjte (foto: billigdyrehandel.dk)

Danskerne er vilde med deres firbenet ven. Hunden er blød, sjov og kan give mange gode oplevelser sammen med ejeren. Derfor er der også mange, som arbejder med deres hund for at kunne få mest muligt ud af den.

Dette gælder blandt andet ved hundetræning. Her skal hunden lære at adlyde forskellige kommandoer og lave forskellige tricks, som ikke bare ser flotte ud, men også skal få hverdagen med hunden til at fungere bedre.

Dette kunne for eksempel være, at hunden skulle lære at følge ejeren på venstre side, når de går sammen. Samtidig skal hunden lære at sætte sig ved siden af ejeren ligeså snart ejeren står stille. Dette gør også livet nemmere, når man er ude at gå tur i trafikken, hvor der er andre mennesker og biler på vejene.

Når man skal lære sin hund at adlyde, så findes der forskellige kommandoer. Nogle taler til hunden, og hunden lærer så at forstå de forskellige lyde og tonefald, som ejeren laver. Andre gange kan det være nyttigt at bruge en hundefløjte. Dette er en fløjte, som afgiver høj tone, som hunden kan høre bedre end mennesker, da deres hørelse er bedre end vores.

Hundefløjten kan give kommandoer på lang afstand

Med en hundefløjte kan en hund lære at adlyde kommandoer i form af forskellige fløjt. Tre hurtige fløjt kan betyde kom tilbage, to langsomme kan betyde dæk og så videre. Dermed kan man give præcise kommandoer, som hunden kan høre på lang afstand, hvilket ikke altid ville være så nemt, hvis man skulle råbe dem.

Hundefløjter har forskellige typer udseende, og bliver lavet af forskellige materialer. Nogle er lavet af plastik, mens andre er lavet af metal. Mange har samtidig mulighed for at binde en snor igennem fløjten, så den kan hænge rundt om halsen på ejeren.

Vil du se mere om hundefløjte, så kig her

Find fløjter og mere tilbehør til hund her:

Få en hundefløjte og tag ansvar for din hund

En sele til din hund gør turen lettere

This entry was posted in Dyr, Hund, Hundetilbehør, Tilbehør, Træning and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *