Forkæl dine katte med rigtige kattesenge

En god seng til din søde kat (foto: petworld.dk)

En god seng til din søde kat (foto: petworld.dk)

Katte har lige så meget brug for en god nats søvn, som mennesker har, men det er ikke altid at de har de bedste forudsætninger, for at kunne få dette. Hvor mennesker normalt bruger mange timer og mange penge på at finde den helt rigtige seng, får katte ikke det samme. Tværtimod får de blot et lille og ubekvemt sted, hvor de kan ligge og sove. Sover katten ikke ordentligt her, vil det betyde at den vil gå rastløs rundt i huset eller i lejligheden, hvilket vil være til gene for resten af familien.

En katteseng giver en frisk og energisk kat

Derfor er det vigtigt, at man tager kattens behov for nattesøvn alvorligt. Dette kan man gøre ved at investere i en rigtig katteseng, hvor katten vil sove trygt og godt. Når man gør dette, vil man opleve at man får en kat der er meget mere glad og energisk, i stedet for at være sky over for andre mennesker. Derfor kan det eksempelvis blive lettere at kæle med katten, også for fremmede mennesker.

Slip for at have katten sovende i egen seng med en katteseng

Nogle katte får også lov til at sove i deres ejeres seng, men dette er ikke nogen god ide. Hvis man først giver katten lov til at sove der, og gør det til en vane, er det næsten umuligt at få katten til at sove et andet sted igen. Selvom det kan være hyggeligt, at sove sammen med sit kæledyr, som man naturligvis holder meget af, så er der også mange ulemper forbundet hermed. Dette er eksempelvis når katten kommer til at gå på toilettet i sengen eller fordi katten fylder så meget, at dens ejer ikke har plads nok til selv at kunne sove. Med en katteseng vil man slippe for at have katten sovende i sin egen seng.

Se et udvalg af kattesenge her

Se mere tilbehør til katte her:

Alle ansvarlige katteejere bør købe halsbånd til katte

Køb kattegrus på nettet

This entry was posted in Dyr, Katte, Tilbehør, Udstyr and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *