Hold din hund varm og tør i det kolde vejr

Et hundedækken passer gdt på din hund (foto lavprisdyrehandel.dk)

Et hundedækken passer gdt på din hund (foto lavprisdyrehandel.dk)

Når termometeret viser kolde grader og skyerne drypper med kedeligt regnvejr, så pakker vi os ind i varmejakker, tørklæder og vandafskydende regnslag. Du kan også passe på din hund, når vejret viser sig fra sin værste side. Hunde kan nemlig også fryse. Selvom de har pels og er vandt til at gå uden for uden tøj på kroppen, så er det ikke alt slags vejr, der er rart for en hund at blive luftet i.

Du kan give din hund et hundækken på, når den skal ud. Et hundedækken er et dækken, ligesom dem man giver hestene på, når de står uden for. Det fungerer som en kappe, du lægger over din hund og samler under den med eksempelvis velcro, således den ikke ryger af, når din hund sætter i fuld firspring.

Hos Petworld kan du finde mange forskellige hundedækkener. Det er nemlig forskelligt fra hund til hund, hvilken type dækken du skal have fat i. Når du skal finde det rette hundedækken, så skal du først måle din hun fra skulder til rumpe, så du kender størrelsen på det hundedækken, du skal have. Derefter kan du kigge rundt på Petworlds hjemmeside, der er www.petworld.dk og se, hvilket hundedækken du gerne vil give din hun på

Vandafvisende og nem at vaske

Du kan imprægnere dit hundedækken til din hund, således det er vandafskydende. Det gør samtidigt at dækkenet holder længere, da imprægneringen passer godt på stoffet. Du skal huske at imprægnere dækkenet igen, hvis du vasker det i vaskemaskinen.

Hundedækkener kan nemt komme til at lugte stærkt, da din hun boltrer sig i alt muligt, når den er ude. Desuden kan du heller ikke helt undgå at den bliver våd, og våde hunde lugter altså. Derfor er det også nemt og hurtigt at vaske hundedækkenerne. Enten med en fugtig klud eller vælg et hundedækken, der kan komme i vaskemaskinen.

Leder du efter et hundedækken? Find et her

This entry was posted in Hundetilbehør and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *