Giv din kat den bedste smagsoplevelse – køb Royal Canin

Royal Canin kattefoder (foto lavprisdyrehandel.dk)

Royal Canin kattefoder (foto lavprisdyrehandel.dk)

Royal Canin er kendt for den luksuriøse kvalitet af deres foder – tørkost som vådkost. Alle deres produkter er produceret med omtanke og danner baggrund i erfaring og viden om katte samt undersøgelser af kattenes forskellige behov. Der findes utallige af fodervarianter fra Royal Canin til katte, hver med deres formål. Er din kat en racekat? Er din kat diende eller har du måske fået en killing? Er din kat steriliseret eller kastreret? Trænger den til at tage nogle kilo på – eller har den fået lidt for mange af din mors frikadeller? Så er der også en variant for vægttab. Med Royal Canins produktguide kan du finde frem til det helt rigtige produkt til din kat.

Derfor er Royal Canin kattefoder bedst?

Royal Canin kattefoder adskiller sig fra andre mærker på flere måder. Producenten har mange års erfaring med produktion af ernæringsrigtig dyrefoder og de dybdeborende undersøgelser afdækker en kats forskellige behov. Der tages specielt højde for kattens ernæringsbehov og energiudladning, men specielt fordi mange katte er indekatte og derfor ikke bevæger sig så meget som udekatte – eller andre dyr, som fx hunde – er der også lavet en energireduceret version til dem. Er det derudover steriliseret eller kastreret kan den have yderligere behov. Der tages i bund og grund højde for alle tænkelige situationer og behov – og så kommer de selvfølgelig også i forskellige smagsvarianter. Hvilken er din kats favorit?

Et eksempel man kan forstå…

Mange foderprodukter – og de behøver ikke engang at være billige – kan give din kat sundhedsmæssige problemer. Det er fx vigtigt for din kat at få tørkost af medium størrelse, for at modvirke tandsten og tandsygdomme. Fodres den kun med vådfoder kan det altså påvirker mundens sundhed på længere sigt. Samtidig er der indholdet i foderet. Langt de fleste mærker – og stort set alle dem du kan købe i supermarkederne – er ikke særlig gode for din kat. Alle har nok hørt sætningen ”Katte ville vælge…” men ville den nu også det, hvis den havde et valg? For foderprodukter som disse svarer til toastbrødsmadder med smør og marmelade. Der er masser af kulhydrater, men egentlig ikke rigtig noget der gør kroppen godt. Ville du proppe den slags i dit barn til hvert måltid? Nej vel? Royal Canin er kattens svar på vores grovbrød. Dem med de mange lækre fibre og kerne og som samtidig også er tilsat alle de vitaminer, mineraler og olier, som vores kroppe har brug for, for at kører rundt. Samtidig mætter Royal Canin kattefoder i længere tid og man behøver derfor ikke at fodre med ligeså store mængder. Mon ikke katte ville vælge Royal Canin?

Find det helt rigtige Royal Canin kattefoder her

 

Se på mere kattemad:

Dit valg af kattemad er ikke ligegyldigt

Kattemad – værd at gå op i

This entry was posted in Kattemad and tagged , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Giv din kat den bedste smagsoplevelse – køb Royal Canin

  1. Pingback: Med det rigtige kattefoder kan du beholde din kat i mange år

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *