Giv din hund tryghed med en hyggelig hundekurv

En hund skal have en hundekurv (foto petworld.dk)

En hund skal have en hundekurv (foto petworld.dk)

Vi mennesker kender følelsen af at putte sig ned under en varm dyne i sin seng og trække den helt op til ørerne, så hun hovedet er frit. Vi sørger for at lægge hele kroppen under den, så det bliver som en lille hyggelig hule. Vi snuser til duften af sengetøj og ligger helt stille med lukkede øjne i mørket.

Sådan puttet godt ned under dynen i sengen, føler de fleste af os rigtigt trygge og tilpas. På samme måde har en hund det. Den føler sig helt tryg og hjemme i en hundekurv. Gerne en hundekurv, som den er vandt til og som f.eks. har et gammelt tæppe liggende i bunden, som er blødt og dufter af hunden selv.

Placer hundens hundekurv i gangen

Mange mennesker har hundekurven til at stå i soveværelset på gulvet, så hunden altid er sammen med en også om natten. Men det kan være en god ide at placere hundekurven væk fra soveværelset. Sæt f.eks. hundekurven ud i gangen, så hunden kan gå derud, hvis den skal lidt afsides. Hvis der er mange gæster i huset, kan hunden måske godt få lyst til at gå lidt afsides, hvis den er blevet træt eller sulten, og så kan det være smart, at den kan smutte ud i gangen og lægge sig i hundekurven. Sørg for at have lidt gulvvarme derude, hvis det er koldt uden for, og du måske har klinker på gulvet, for så kan hunden godt lide at ligge med lidt af kroppen ud af kurven på gulvet.

Du kan også ligge hundens yndlingslegetøj ned i kurven, så den føler sig ekstra godt tilrette. Sørg for at placere vandskålen forholdsvis tæt på hundekurven, så hunden altid kan drikke en tår vand, hvis den bliver tørstig.

Se et udvalg af hundekurve her

This entry was posted in Hundekurv and tagged , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Giv din hund tryghed med en hyggelig hundekurv

  1. Pingback: Hundekurve til små og store hunde i alle aldre

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *