Alt det, din hund og kat har brug for i dyreartikler

Hundedækken (foto: lavprisdyrehandel.dk)

dyre butikken på nettet har alt du skal bruge (foto: billigdyrehandel.dk)

Uanset hvilket dyr, du anskaffer dig, er der ting, du bliver nødt til at anskaffe dig sammen med din nye kæledyr. De mest populære kæledyr er hund og kat, og sammen med overvejelsen om pladsen og tiden er til et kæledyr er der også overvejelsen om budgettet til de ting, der følger med.

Arikler til hunde

Du har sikkert allerede gjort sig overvejelser om, hvilken kurv din hund skal have, samt snor og halsbånd. Legetøj kommer naturligt med ønsket om at forkæle din hund – det samme gælder snacks. Dog kan det være en god idé at sætte sig ind i hvilken foder, halsbånd mm. der passer til din hund. Der er nemlig forskel på alderen på din hund, og hvor meget den vokser. Både i forhold til foder, halsbånd, legetøj med mere. Derudover er der en masse nødvendigheder, som du måske ikke har tænkt på. Skal du transportere din hund meget i bil, kan det være nødvendigt at gøre dig nogen overvejelser om gitter, bur osv. Har din nye hund en tæt og lang pels, kan det være nødvendigt at pleje den meget. Derfor er det nødvendigt at gøre overvejelser om pleje og hygiejne – fx børste og negleklipper. Skal din hund være i alle rum, får den flåter og lopper, har den brug for frakker om vinteren. Der er flere ting, end man tror.

Artikler til katte

Det er stort set de samme overvejelser, som gør sig gældende til katte. Behøver din kat specialfoder, eller har du særlige krav til dens kost? Skal du have kattegrus eller sten? Skal der være hus på kattetoilettet eller ej? Skal du transportere din kat, er det en god idé med en kattetransporter, hvis du ikke allerede har en. Er din kat en indekat, kan det være en god idé med et kradsetræ eller klatretræ, så det ikke går ud over dine møbler, og din kat kan blive trænet og smidig, selvom det ikke er ude i naturen. Skal du have seler og senge?

Du kan finde alt i dyreartikler til din kat og hund hos billigdyrehandel.dk – se det store og billige udvalg her

Se mere her:

Forebyg og behandl utøj på din kat med Bayvantic

Katteallergi kan godt dæmpes med rette middel

This entry was posted in Dyr, Hund, Katte, Tilbehør, Udstyr and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *