Katteallergi kan godt dæmpes med rette middel

Kattelegetøj til en sjovere og sundere kat (foto lavprisdyrehandel.dk)

Man kan godt komme af med sin katte allergi (foto petworld-vet.dk)

Det er ikke sjovt at lide af katteallergi. Vi kender alle sammen en som lider af katteallergi og det er derfor ikke ualmindeligt at som menneske at lide af katteallergi. Derfor bliver der også forsket i katteallergi og for at mindske det, således at vi mennesker kan være sammen med de nussede søde katte, uden at man får kløe og lignende. Det er dog ikke til at sige om det gælder for alle personer som lider af katteallergi, men bestemte typer personer kan få noget for at tåle en kats nærvær.

Katteallergi er ikke ens

Katteallergi er forskelligt fra person til person. Det vil sige at man sagtens kan have katteallergi på en måde, hvor en anden person kan have allergi på en anden måde og det behøver nødvendigvis ikke at være ens symptomer man har. Derfor er det også svært at lave en medicin som hjælper alle. Nogle de får kløe i halsen, andre på huden og nogle begynder at nyse helt vildt som om de har en forkølelse. Derfor kan det være svært at finde en kur som hjælper alle.

Er du en af de personer som ønsker at kunne være sammen med de små nuttede dyr, men som har problemer med at være det grundet katteallergi. Så er det en god ide, at spørge til råds ved ens læge eller på apoteket. For det er helt sikkert muligt at hjælpe således at allergien slås ned, og du ikke skal kæmpe for hårdt med det. Nogle gange kan man helt fjerne allergien ved at man løbende tager medicin som modarbejder og dermed hjælper med at være nær en kat, således at du ikke skal tænke på kattens tilstedeværelse og flytte dig, fordi en kat lige pludselig kommer tættere på.

Et af de steder, hvor du kan læse mere om den specifikke katteallergi medicin er her.

Læs mere her:

Lider du af katteallergi? Læs mere om symptomerne her

Allergi hunde kan lindes, når man køber det rigtige foder

This entry was posted in Allergi, Katte and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Katteallergi kan godt dæmpes med rette middel

  1. Pingback: Hvis du har allergi kat symptomer, så er det bedre at reagere nu end senere

  2. Pingback: Sådan hjælper du katte til et liv med allergi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *