Forebyg og behandl utøj på din kat med Bayvantic

Køb Bayvantic til din hund og slip for lopper og flåter (foto: petworld.dk)

Køb Bayvantic for lopper og flåter (foto: petworld.dk)

Bayvantic er et lægemiddel, som du køber i håndkøb, når din kat har fået lopper. Bayvantic både forebygger og behandler angreb fra flåter, lopper, myg, sandfluer og stikfluer på din hund. Bayvantic er både afvisende og dræbende overfor utøjet og et såkaldt ”spot-on produkt”. Det betyder, at du får det i pipetter, som du giver direkte i nakken og på ryggen af katten. Det gode ved denne metode et, at medicinen hurtigt fordeler sig over hele kattens overflade uden at gå i kontakt med blodet.
Så snart kattens utøj og parasitter igen prøver at komme i kontakt med kattens pels eller hud, så dør de. Faktisk virker Bayvantic fuldt ud indenfor 24 timer efter behandlingen af hunden. Det betyder altså, at ud kan stoppe din kats irritationer med det samme. Det er godt, fordi så nedsættes risikoen for, at parasitterne overfører sygdomme til hunde. Det kan være Borreliose, Leishmaniose, TBE – flåtoverført hjernebetændelse, som parasitterne har med sig fra andre dyr, som de kan give videre til din kat.

Du kan både bruge lægemidler forbyggende og når katten har fået utøjet.

Bayvantic stopper ubehagelighederne

Loppen er en meget almindelig parasit blandt hunde og katte i Danmark. De er ikke farlige i sig selv, men generer hunde rigtig meget. For at undgå lopper er rutinemæssig rengøring en god idé. Vask også din hund jævnligt. Flåter er derimod mere end blot en plage. Flået kan have alvorlige sygdomme med sig. Hvis en flåt overfører sygdomme som borreliose er de en trussel mod hundens helbred. Om det er lopper, flåter eller noget andet, så stopper Bayvantic det hurtigt.

Du kan købe Bayvantic som håndkøb. Husk at læse indlæg sedlen og følg den nøje. Køb bayvantic direkte på nettet igennem petworld.dk.

Find bayvantics produkter på deres webshop her

Se flere midler imod lopper og flåter her:

Få bugt med lopper og flåter med Bayvantic vet

Frontline sikrer dit kæledyr mod lopper

This entry was posted in Dyr, Katte, Loppemidler, Renhed, Sundhed, Tilbehør, Udstyr and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Forebyg og behandl utøj på din kat med Bayvantic

  1. Pingback: Alt det, din hund og kat har brug for i dyreartikler.

  2. Pingback: Benyt bayvantic loppemiddel til din hund

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *