Få bugt med lopper og flåter med Bayvantic vet

Køb Bayvantic til din hund og slip for lopper og flåter (foto: petworld.dk)

Køb Bayvantic til din hund og slip for lopper og flåter (foto: petworld.dk)

Mange hundeejere sætter ligesom deres hund pris på en aktiv hverdag, hvor man kan dyrke løb sammen med sin hund. Andre tager også deres firbenet ven med på jagt, og bruger den som jagthund. Derfor tager mange hundeejere tit deres hund med ud i skoven, hvor hunden kan blive aktiveret og følge forskellige spor og få en masse frisk luft uden at genere andre.

Hunden og hundens ejer er ikke de eneste, der bliver glade, når hunden kommer en tur ud i skoven. Også flåterne ser frem til at hoppe om bord i hundens pels og bevæge sig ned mod huden.

Flåter er en form for parasit. Det vil sige, at den lever af at få næring fra andre levende dyr. Dette gør den ved at bide sig fast i hundens hud og suge blod fra den ligeså længe den kan komme til det. Dette er som udgangspunkt ikke farligt for hunden, men flåter kan være uheldige at overføre smitsomme sygsomme som borrelia til hunden, som kan give infektioner.

Flåter sidder overalt i skoven, og det er så godt som umuligt at undgå at de kommer i kontakt med hunden. Derfor er det en god idé at sørger for at hunden ikke bliver bidt af flåterne.Dette gør man typisk ved at give hunden et middel, der dræber flåterne ligeså snart de bider hunden og derefter falder af og dør.

Bayvantic vet kan afhjælpe problemerne

Bayvantic vet er et af de mange lægemidler der findes til at beskytte hunde mod flåter. Midlet kommer som en væske i små pipetter, som man så åbner og drypper ned i hundens hud. Dermed kan hunden nu gå en tur i skoven uden at ejeren skal frygte flåter og deres bid.

Der findes mange forskellige typer midler mod flåter, og der er forskel på effektens varighed alt efter hundens art og størrelse.

Se her og få mere at vide om Bayvantic vet

Se mere tilbehør til hund her:

Lopper hund kan være en stor pestilens for hunden

Ren og fin med hundeshampoo

 

This entry was posted in Dyr, Hund, Hundetilbehør, Loppemidler, Sundhed, Tilbehør, Udstyr, Velvære and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Få bugt med lopper og flåter med Bayvantic vet

  1. Pingback: Forebyg og behandl utøj på din kat med Bayvantic

  2. Pingback: Loppehalsbånd – et kløefrit valg

  3. Pingback: I sommervarmen er det tid for flåter, beskyt dit kæledyr med en flåtfjerner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *