Hundelopper bekæmpes bedst med loppemiddel

Køb Bayvantic til din hund og slip for lopper og flåter (foto: petworld.dk)

Lad din hund slippe for lopper (foto: billigdyrehandel.dk)

Hundelopper er lopper på hunde. De er hammerirriterende, men mest for din hund. Det er nemlig sjældent, at de gå på mennesker. Alligevel skal du sørger for at komme af med lopperne. Både fordi hundelopper er rigtig irriterende for din hund, men også fordi, lopperne kan gøre skade på din hund – og i yderste tilfælde, hvis der er mange nok, også gå på dig.

Hundelopperne er farlige, når de har været på andre dyr, og det har de som oftest. Det er svært præcis at sige, hvor din hund har fået lopperne fra, men sandsynligvis fra et andet dyr i skoven eller parken. Lopperne kan have en sygdom, som de overfører til din hund. Det sker dog ikke så ofte, så panik ikke. Sørg blot for at få lopperne behandlet. Hav eksempelvis altid loppemiddel i huset.

Hvis du ikke får lopperne behandlet, kan de også udvikle sig og blive en farlige plage. Når hunden klør sig, så kan de lave hul og hvis den bliver  ved med at klø sig, så bliver der aldrig tid til at såret kan hele. Det er ikke godt for i mellemtiden kan der komme betændelse i såret og det kan forvandle sig til en infektion.

Med andre ord: Se at få behandlet lopperne i en far.

Sådan ser hundelopper ud

Hundelopper kan være svære at se med det blotte øje. Du kan derfor med fordel rede din hund med en tættekam. Indholdet af kammen putter du ned på et hvidt papir og hvis der er noget, der er bronze farvet, så er der lopper. Det bronzefarvede er loppernes eskrementer, der bliver den farve, når de får ilt.

Her finder du loppemiddel til hundelopper

Loppemiddel fås i mange varianter og prisklasser. Hvis du går efter noget billigt, så kig forbi Billigdyrehandels hjemmeside

Se flere mulige loppemidler her:

Loppehalsbånd – et kløefrit valg

Få bugt med lopper og flåter med Bayvantic vet

This entry was posted in Dyr, Hund, Sundhed, Tilbehør, Udstyr and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *