Loppehalsbånd – et kløefrit valg

Mange kæledyr skal have halsbånd (foto petworld.dk)

Et  loppehalsbånd er utroligt effektivt! (foto: petworld.dk)

Som mennesker ved vi hvordan det er at blive ramt eller smittet med noget, der forstyrrer i hverdagen og forringer vores livskvalitet. Alle har prøvet at være syge, og også selvom det fx bare er en lille forkølelse, sætter det en stor dæmper på vores energi og aktivitetsniveau. Noget, der især forværrer en dag, og som alle helst vil leve uden, er at blive smittet med noget der klør. Lus, myggestik, lopper osv. er en frustrerende og tidskrævende smitte, som ikke kun forstyrrer den enkelte, men også alle andre i nærheden. Desværre er det ikke kun mennesker, der er i farezonen med disse ting. Alle hunde prøver før eller siden at få lopper. Der skal ikke meget til, og det er aldrig sjovt – det kan hunden helt sikkert give dig ret i. Det er den hyppigste parasit hos hunde, og kan desværre smitte dyrene på alle tider af året. For hunden spiller det ingen rolle om det er frysende vinter eller en hed sommerdag. En gåtur er en gåtur.

Problemet med lopper er dog, at det ikke kun går ud over kæledyret. Lopper spreder sig nemlig utrolig nemt, da æggene har en meget glat overflade. Dette vil sige at de har svært ved at sidde fast i hundens pels, og derfor drysser af. På den måde kan hele dit hjem altså hurtigt blive angrebet.

Lopper forværrer ikke kun hundens, men også din hverdag

Heldigvis findes der flere forskellige måder at bekæmpe lopper på. Der findes et hav af forskellige loppemidler, men især loppehalsbåndet er utrolig effektivt. Man kan for eksempel vælge at købe et økologisk halsbånd, der afgiver naturlige stoffer, og derfor ikke indeholder insektgift eller parfume. Det er ikke alle midler der er lige gode, så det er vigtigt at du bruger tid på at finde det der virker for lige præcis din hund.

Læs mere om loppehalsbånd her!

Se mere om lopper her:

Få bugt med lopper og flåter med Bayvantic vet

Lopper hund kan være en stor pestilens for hunden

 

This entry was posted in Dyr, Loppemidler, Sundhed, Tilbehør, Velvære and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *