Hunde med dårlig mave og diarre er ejerens ansvar

Hills pescription foder er sikkert det rette for din hund (foto petworld-vet.dk)

Hills pescription foder er sikkert det rette for din hund (foto: petworld-vet.dk)

Flere og flere københavnere får hund og i hele Danmark ser man en stigning af hundeejere. Der kan være mange grunde til det. En af grundene er måske at der er flere ensomme mennesker, blandt andet på grund af skilsmisse. Hunde hjælper på ensomheden. Men du må ikke kun få hund for din egen skyld. Du skal være sikker på, at du også har tid til din hund. Har hunde dårlig mave, så er det faktisk ejerens ansvar.

Samtidig med at mange får hund, så bliver der også afleveret flere hunde til dyreinternater og hunde bliver aflivet. Folk fortryder simpelthen, at de har fået en hund. Det er synd. Hunde bør kun lande i de rette hænder. Sørg for, at du virkelig ved, om du har tid og lyst til at få hund, inden du får det. Folk skal også hunde være der for deres hunde, når de eksempelvis har fået dårlig mave, fordi de har spist noget, de ikke kan tåle.

Mange årsager til at hunde får dårlig mave

Der kan være mange årsager til, at hunde får dårlig mave. Det kan blandt andet skyldes, at de har spist noget på gaden eller i skoven, som de ikke kunne tåle. Det kan også være foderet, der ikke er godt for hunden. Der er meget dårligt hundefoder på markedet. Undgå discountfoder. De er simpelthen ikke noget i foderet, der er godt for hunden. Din hund vil måske blive overvægtigt, få dårlig mave eller bare blive ugidelig, hvis du fodrer den med billigt, discount foder.

Hvis din hund lider af diarre, så er det en god idé at skifte foder. Du finder et rigtigt stort udvalg af hundefoder hos Petworld

Se mere om hundesundhed her:

Vær opmærksom på signalerne ved hund med tynd mave

Hunde diarré kan til dels afhjælpes af ejeren

 

 

 

 

 

This entry was posted in Dyr, Hund, Hundefoder, Sundhed, Tilbehør, Udstyr, Velvære and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *