Zylkene til din kat hvis den er angst eller utryg

Zylkene hjælper på dit kæledyrs stress og angst (foto: billigdyrehandel.dk)

Zylkene hjælper på dit kæledyrs stress og angst (foto: billigdyrehandel.dk)

Du vil helst sikkert helst have, at din kat har det godt. Som ejer har man ofte en stor beskyttelsestrang hos sine kæledyr. Det er dog ikke altid ejere kan give kattene det, de har brug for og så kan det nogle gange hjælpe med medicin. Er din kat utryg eller angst, så giv din kat Zylkene. Det fås i tabletter og hjælper i de perioder, hvor din kat ikke har det godt.

Det er ikke unormalt, at din kat bliver udsat for en vis grad af stress og uro. Bliver denne uro voldsom for din kat, så kan det påvirke dens adfærd. Det er sådan set ganske forståeligt, at hvis din kat har det dårligt, så viser den dig det ved at ændre adfærd. Dette kan imidlertid virke ubehageligt på dig og har du mindre børn, så skal de helst undgå katten i denne periode.

Det der kan påvirke katte er ændringer i kattens rutiner og omgivelser. Katte har meget, meget svært ved at flytte og bør faktisk helst undgås. Nogle katte har dog sværere ved at vænne sig til omvæltninger end andre katte. Det kan faktisk bare være høj dyre eller pludselige bevægelser eller ukendte genstande eller situationer, som katten ikke har oplevet før, der kan skabe utryghed, stress og uro.

Katte reagerer forskelligt på dette. Nogle trækker sig ind i sig selv. Andre katte bliver rastløse og har svært ved at finde ro. Det kan endda være, at nogle katte blive aggressive

Her finder du Zylkene til din kat

Hvis du gerne vil købe Zylkene, så kan du købe det hos Billigdyrehandel. Til katte skal du give dem én kapsel eller som følgende ved dosering med 75 g:

Katte 0 – 5 kg = 1 kapsel.

Katte 5 – 10 kg = 1 kapsel

Find Zylkene her

Se flere tilbud på tilbehør til kat her:

Hvis du har allergi kat symptomer, så er det bedre at reagere nu end senere

Forebyg og behandl utøj på din kat med Bayvantic

 

 

 

 

 

This entry was posted in Katte, Tilbehør, Udstyr, Velvære and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *