Gør din pelsede ven glad med et ordentligt kaninbur

Kaninbur (foto: petworld.dk)

Hav et ordentligt kaninbur (foto: lavprisdyrehandel.dk)

Gør din pelsede ven glad med et ordentligt kaninbur

Det er sjovt hvordan vi mennesker elsker at holde husdyr. Der er nok en række forskellige forklaringer på det, og én af dem er at kæledyr meget ofte er søde, og bidrager med et rart og hyggeligt indslag i hverdagen. Tag for eksempel den lille kanin man kan have i sit kaninbur ude i baghaven. Det er bestemt et af de dyr, som virkelig giver noget i forhold til sødhed. Kaniner er og bliver bare rigtig søde. De skal ikke passes alverden, og er derfor meget nemme at gå til, hvis ikke man har haft dyr før.

Det sjove ved kaniner, er at de ofte lever en meget anonym tilværelse som kæledyr i Danmark. Det skyldes nok i høj grad, at rigtig mange kaninejere, ikke rigtig har deres kaniner andre steder ind i kaninburet, og ude på græsset i haven hvor den kan lege omkring. Det betyder også at det ikke er specielt resursekrævende, at have en kanin til at rende rundt. Det et godt for  børnene, at lære hvordan man tager sig af levende væsener, og for forældrene kan det være en måde at have nogle stunder sammen med børnene.

For at have en kanin i sin have, skal man naturligvis have et kaninbur. Det kan være på flere måder, men meget ofte ser man at et kaninbur er bygget op på pæle, således det er i en højde hvor man rimelig let kan komme til kaninen. Kaninburet er også meget gerne udstyret med to hængslede låger, hvoraf den ene er hele tæt i træ, og den anden er udført med beklædning i hønsenet, så der er mulighed for kaninen, til at kigge ud, mens den er i sit bur i løbet af dagen.

At have kanin i kaninbur er ingen stor opgave

Noget af det som faktisk er med til at gøre kaninen så populær som kæledyr, er at man næsten ikke skal bruge noget. Man skal bruge et kaninbur, en drikkedunk og et sten, som kaninen kan slibe sine tænder og sine kløer imod. Har man det, er man sådan set good to go, og parat til at få sin første kanin.

Vil du gerne have et nyt kaninbur til din kanin så er det bare at svinge forbi www.lavprisdyrehandel.dk

Find andre gode kaninbure her:

Kaniner fortjener sikre, rare og behagelige kaninbure

Et kaninbur sikrer tryghed og gode tider for kaninerne

 

This entry was posted in Dyr, Kanin, Kaninbur, Tilbehør and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Gør din pelsede ven glad med et ordentligt kaninbur

  1. Pingback: Find billige og gode kaninbure på nettet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *