Skal du have fisk? Akvarium er ikke uden betydning

Hvad med et akvarie? (foto petworld.dk)

Hvad med et akvarie? (foto petworld.dk)

Har du overvejet at købe en fisk? Så er akvariet faktisk det første, du bør tage til overvejelse. Det kan lyde som en nem opgave, men det er det ikke nødvendigvis. Der er nemlig nogle få overvejelser og beslutninger du skal tage først.

 

Hvilket akvarium skal jeg have?

 

 Først og fremmest skal du vide hvilken type fisk, du gerne vil have. Det kan godt være, at du allerede har en idé om det. For fisken har nemlig meget at sige i forhold til det akvarie du skal ud og købe og hvilket der er bedst. Hvis du ikke før har haft fisk, kan det godt være en stor opgave – for der er nemlig mange fiskearter, der kræver deres akvarium. Er du helt ny til fisk, kan en selskabsfisk være en god idé som starter-fisk. Det er nemlig en type fisk, der er nem at holde og som kan holde til lidt mere end andre fiskearter. Er det sådan en fisk, du skal have, kan du godt finde et ”tilfældigt” akvarie, da der ikke er de store krav her til.

 

Er du dog ude og kigge på nogle lidt mere krævende fisk, kan det være en god idé at tage hensyn til fiskens behov. For eksempel med hensyn til størrelse. Derfor bør du først vælge akvariet efter du har valgt din fisk. Hvilken du så skal have, vil der typisk være vejledninger med i forbindelse med køb af fisken. Der kan også være nogle overvejelser du skal gøre dig med henblik på placeringen af dit nye akvarium. Akvariets størrelse og din indretning kan nemlig godt lede til nogle placeringsproblemer, så det kommer også til en hvis grad an på hvad mulighederne er og hvilke krav og behov, du har – både til udseende og størrelse. Fordi for nogle kan det ikke blive stort nok, og andre har det fint med en lille bowle.

 

Køb din nye fisk akvarium her

 

Læs mere:

Alle børn elsker akvariefisk

Benyt bayvantic loppemiddel til din hund

This entry was posted in Fisk and tagged , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *