Papegøjebur – let at rengøre, mere tid til gode stunder

Du bliver glad for at have et godt papegøjebur (foto petworld.dk)

Du bliver glad for at have et godt papegøjebur (foto petworld.dk)

En papegøje kan snakke. Eller nogen kan. En papegøje har i hvert fald fine farver og store vinger. Så hvorfor ikke nyde dette i stedet for at gøre rent efter den?

Med et godt papegøjebur er det let at gøre rent, og så har din papegøje rigeligt plads til at udfolde sig. Det er nemlig vigtigt, at den kan det, og derfor skal dit papegøjebur være stort nok til at rumme papegøjen såvel som store armbevægelser. Eller vingebevægelser.

Når du vælger bur til din papegøje, skal du altså huske på størrelsen. Derudover skal du selvfølgelig se på, hvad der passer til dit hjem – hvor meget plads du har.

Vælg et bur i din stil

Papegøjebure kommer i mange afarter. Nogle er minimalistiske i blankt metal, andre minder mere om noget fra en troperejse med buede kanter og et rustikt look. Hvad du helst vil have, bestemmer du selv. Begge alternativer er gode muligheder.

Dertil er det en god ide at overveje, hvordan du fodrer den. En god hverdagsmåde er, at have en fast vandskål og en fast foderskål klipset fast til stativet. På den måde undgår du, at skålene tilter. Du undgår unødvendig oprydning og rengøring. Papegøjer kan dog godt lide at blive håndfodret af og til, så selvom det er smart at have faste foderordninger i hverdagen, er det også en god ide at tage sig tid til at fodre papegøjen selv.

En anden måde at gøre papegøjeburet til et personligt sted i hjemmet er at dække det til. Papegøjer kan godt lide at sove i mørke. Men det betyder ikke, at tæppet nødvendigvis behøver at være kedeligt. Hvis du gerne vil have lidt spræl til papegøjeburet, kan du vælge et med flere farver eller hvad der ellers falder i din smag.

Du kan gøre dit papegøjebur til det perfekte hjem til din papegøje og til et fint nyt rum i dit hjem.

Find dit papegøjebur her

This entry was posted in Fugle and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Papegøjebur – let at rengøre, mere tid til gode stunder

  1. Pingback: Find det bedste papegøjebur til din papegøje

  2. Pingback: Hjælp vildtfugle og giv dem foder året rundt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *