Klip kun dine kæledyrs negle med en oster neglefil

En god Oster negleklipper (foto: lavprisdyrehandel.dk)

En god Oster negleklipper (foto: lavprisdyrehandel.dk)

Der findes formentlig ingen dyr i verden, som nyder at få klippet negle. Desværre er det noget, der er nødvendigt at gøre, hvis man ønsker at være en god dyre ejer. Sørger man ikke for at klippe sine dyrs negle, vil det nemlig kunne give store problemer for dyret på et senere tidspunkt. De fleste der har forsøgt at klippe sine kæledyrs negle, ved dog formentlig hvor stressende og besværligt det kan være, og det er næsten umuligt at få sine kæledyr til at stå stille, fordi de ikke synes det er rart. Man kan dog gøre det betydeligt lettere for sig selv, hvis man sørger for at købe en oster neglefil.

En oster neglefil er smertefri for dit kæledyr

I modsætning til at bruge en almindelig negleklipper, vil dine kæledyr ikke opleve nogen smerter, når du bruger en oster neglefil. For det første er filen nemlig lavet med et beskyttelseshoved, så der ikke kan sætte sig hård fast i filen. For det andet fordi negleklipningen bliver gjort på en betydeligt mere rolig og mindre stressende måde, hvorfor dit kæledyr stort set ikke vil mærke, at det får klippet negle. Du vil derfor ikke kun gøre dig selv en tjeneste, men også gøre dit kæledyr en tjeneste, når du køber en oster neglefil.

En oster neglefil er batteridrevet

Hvis du køber en smart oster neglefil, vil du altså gøre det lettere for dig selv, når du skal klippe dine kæledyrs negle. En af grundene til at det er så let, er at oster neglefilen blot bruger batterier. Derfor skal du ikke holde styr på en ledning, mens du står og klipper neglene på dit kæledyr. Derfor kan du vælge at file neglene på dit kæledyr, hvor som helst du ønsker at gøre det. Du behøver altså ikke at være i nærheden af en stikkontakt.

Køb eksempelvis en oster neglefil her

Se hundetilbehør her:

Moser hundeklipper gør livet lettere for dig og din hund

Hundedækken holder hunden varm i hidsigt vejr

This entry was posted in Dyr, Tilbehør, Udstyr and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *