Kattemad – værd at gå op i

Du skal tage kattemad seriøst, din kat lever af det hele livet (foto petworld.dk)

Du skal tage kattemad seriøst, din kat lever af det hele livet (foto petworld.dk)

Nogle katteejere tænker måske, at det ikke har den store betydning, hvad de vælger af kattemad. Mange er tilbøjelige til bare at foretage nogle hurtige indkøb i supermarkedet og så ikke tænke nærmere over dét. Men faktisk er det ret vigtigt, at man går op i, hvad ens kat spiser. Hvis man som katteejer gerne vil røgte sit ansvar for tage sig godt af sit kæledyr, så bør man også være opmærksom på, hvordan man kan gå mere op i at vælge noget ordentligt kattemad.

Dét at gå op i sit valg af kattemad betyder ikke, at man altid vælger det dyreste produkt. Som det er tilfældet i mange andre situationer, så behøver dyrt ikke være lig med godt. Som vi vil behandle nærmere i dette indlæg, er det nogle helt andre ting, man skal være opmærksom på at tage højde for.

Der er forskel på kattemad

Når man taler om forskellene på forskellige former for kattemad, er det altså ikke prisen, der er omdrejningspunktet. Det er derimod selve indholdet af maden. Hvilke vitaminer indeholder produktet? Hvilken type kat er det målrettet? Det er sådanne spørgsmål, man gør klogt i at stille sig selv.

Meget kattemad er bare lavet for, at det skal fylde i maven. Det samme gør sig gældende for nogle madvarer beregnet til mennesker. Men som utallige undersøgelser har påvist, så er det ikke disse varer, der har størst gavn for krop og trivsel.

Find det gode kattemad på nettet

Man kan sagtens finde god kattemad til de samme priser som alle andre produkter, hvis man leder de rigtige steder efter de gode tilbud. Det kunne for eksempel være gennem internethandel. Der er masser af webshops, der forhandler kattemad, kattefoder, kattetilbehør, kattelegetøj og meget mere.

Tag selv et kig og bliv overrasket!

Du kan også læse mere om kattemad her:

Dit valg af kattemad er ikke ligegyldigt

This entry was posted in Katte, Kattemad and tagged , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Kattemad – værd at gå op i

  1. Pingback: Er foderposen tom? Se det brede udvalg af kattemad her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *