Kattegrus skal være lækkert at lette sig i

Det er ikke til at undvære (petworld.dk)

Det er ikke til at undvære (petworld.dk)

Har du en indekat? Eller vil du bare gerne sikre dig, at din kat har et sted, den kan gå på toiletter indendørs, som ikke er i din sofa? Så er det vigtigt, at du vælger noget kattegrus i kattebakken, som din kat har lyst til at lette sig i. Der er stor forskel på kattegrus, og der er naturligvis også forskel på, hvad katte foretrækker.

Derfor skal du bygge bro mellem dit kattegrus og din kat. Det giver de bedste oplevelser for både dig og din kat. Du undgår, at dit inventar bliver beskidt og din kat kan gå på toilet indendørs i ro og mag.

Hvis du er i tvivl om, hvad for noget kattegrus, du skal vælge, kan du naturligvis altid få kyndig vejledning via en dyrehandler eller over nettet. Der findes rigtig mange gode slags kattegrus – vælg det, der er godt til din kat.

Vigtige ting vedrørende kattegrus

Når du vælger kattegrus, skal du tage højde for et par forskellige ting. Det er først og fremmest tit en fordel af vælge kattegrus, der let samler sig. Det gør, at du kan rengøre kattebakken ved at samle et par enkelte klumper sammen. På den måde overstår du hurtigt oprydningen, og du bruger samtidig mindst muligt kattegrus.

Det er en god ide at spare, hvor man kan – det gælder naturligvis også, når det kommer til kattegrus.

Udover at det skal være let at samle, er det også en god ide at finde ud af, om din kat bedst kan lide groft eller fint kattegrus. Og om det skal være naturlige produkter eller fremstillet særligt som moderne kattegrus. Du har mange muligheder, og du skal bare vælge den løsning, der passer bedst til dine oprydningsbehov og din kats foretrukne underlag, når den skal på toilet.

Se et udvalg af kattegrus

 

Læs mere om kattegrus:

Kattegrus gør ejere og katte glade for tilværelsen

 

This entry was posted in Katte and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *