Kattebakker holder hjemmet rent og katten tilpas

Katte skal have kattebakker (foto lavprisdyrehandel.dk)

Katte skal have kattebakker (foto lavprisdyrehandel.dk)

De fleste katteejere har prøvet det. Man kommer hjem, sætter sine ting, trisser lidt rundt og kommer pludselig til et hjørne af hjemmet, hvor der lugter mærkeligt. Katten har lagt en lort. Det lugter faktisk ikke mærkeligt, det lugter ubehageligt. Men hvad kunne katten gøre? Den har været inde hele dagen, og den havde ingen andre steder at gøre det end under sofaen eller i dobbeltsengen.

Løsningen på ulækker, indendørs kattelort er at få en kattebakke. Måske har du en udekat, som du mener skal lære at passe sine toilettider, når den er udendørs. Alligevel er det en rigtig god ide at investere i en kattebakke. Her ved katten i alle nødstilfælder, at den kan gå hen. Det er både til glæde for dig og katten.

Kattebakker er lette at holde styr på

Uanset om du har en kat, der altid er inde, eller om dine katte er ude, når du ikke er hjemme – eller om dine katte opholder sig i hjemmet på andre tidspunkter, så er en kattebakke altid en god ide at have.

Kattebakker skal tømmes af dig. Men det er ikke nødvendigvis noget problem. Der findes i dag mange slags kattegrus, der er designet til at blive brugt i en kattebakke. Det vil sige, at gruset automatisk klistrer sig til kattens efterladenskaber. Det grus, der er til overs bliver ikke vådt og beskidt. På den måde kan du hurtigt grave klumperne ud og lade resten ligge. Det er let og bekvemt.

Det er forskelligt, hvor man stiller sin kattebakke. Nogen har den i kælderen, andre på badeværelset og andre igen i bryggerset. Du kan have den stående, hvor du vil, ligesom den kan se ud på forskellige måder. Nogle kattebakkers kan er ikke så høje, fordi de passer til killinger, andre bakker er højere. Nogle har låg på, andre er åbne. Tilfælles har de, at de dufter af et stof, der betyder toilet på kattesprog.

Se et udvalg af kattebakker her: http://www.lavprisdyrehandel.dk/products/kattetoiletter–tilbehoer.aspx

Læs meget mere om kattebakker her:

En kattebakke er kattenes rum for selvstændighed

This entry was posted in Katte and tagged , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Kattebakker holder hjemmet rent og katten tilpas

  1. Pingback: Kattegrus gør ejere og katte glade for tilværelsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *