Katte fortjener det bedste – Whiskas er der for den

Forkæl katten med Whiskas (foto petworld.dk)

Forkæl katten med Whiskas (foto petworld.dk)

Katte er ægte feinschmeckere. De er elegante husdyr, der bevæger sig smukt og er ualmindeligt højtidelige at betragte til tider. Derfor skal de også have den bedste mad, der er på markedet. Whiskas er kvalitetsmad. Whiskas holder, hvad det lover, og det Whiskas lover er, at din kat kommer til at elske det. Katte kommer sjældent tilbage til en dårlig oplevelse. Det er de for smarte til. De ved godt, hvor de kan finde det bedste henne. Derfor skal de da også fodres med mad, der er lækkert. Mad der er lavet med kendskab til, hvad katte har i tankerne, når de miauwer om god mad. Din mis skal forkæles: Et skridt er at nusse den, det næste er at fodre den med Whiskas. For med Whiskas får du en glad og tilfreds kat, der miauwer op hele dagen i en lykkelig tilstand af mæthed. Det bedste for en kat er at være sig selv med sin ejer, og der er ingen bedre måde at være sig selv på, end når man har maven fuld af god og lækker mad.

Katte kender kvalitet

Katte var i sin tid rovdyr. Katte fangede mus og andre smådyr. Deres fætre, tigrene, æder gazeller på savannen. Derfor er der slet ikke nogen grund til at lade være med at forkæle sin kat. Alt andet vil næsten være synd for katten, og derfor bør man virkelig give katten andet end bare det ordinære kattefoder, som ingen kat alligevel kommer til at nyde.

Starten på et langt venskab

En god start på et langt venskab dyr og menneske imellem starter ofte med de små ting. Det kan være opmærksomhed. Opmærksomheden som den man viser, når man har købt lækker kattemad til sin kat. Nemlig Whiskas. Din kat vil være dig evigt taknemlig.

Køb Whiskas til katten lige her

Få mere information om katteudstyr her:

Bliv klar til kat: Whiskas, kradsetræ og legetøj

Katteudstyr – Alt i udstyr til både inde- og udekatte

This entry was posted in Katte, Kattemad and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *