Julius k9 holder hunden aktiv gennem sjov og leg

Køb kun det bedste (foto petworld.dk)

Køb kun det bedste (foto petworld.dk)

Rigtig mange mennesker får stor glæde ud af at holde kæledyr. Det er både sjovt, udfordrende og sidst men ikke mindst enormt bekræftende at være kæledyrsejer. Der er nemlig mange timers sjov og leg med sit kæledyr, men også en stor sandsynlighed for, at man ender ud med at blive rigtig gode venner med sit kæledyr. Det er for eksempel ikke for sjov, at man kalder hunden for menneskets bedste ven. Hvis man behandler sin hund med respekt, så vil den gå rigtig langt for en i situationer, hvor det er nødvendigt. Der findes mange eksempler på hunde, der har ofret rigtig meget af dem selv, for at hjælpe eller redde deres ejer. Hunde giver nemlig betingelsesløst. Hunde har mere eller mindre kun deres ejere, og derfor har de naturligvis en enormt stor plads i deres liv. De er trods alt den primære sociale relation og referenceramme for hunden. Giver man derfor blot en smule af sin tid og energi til sin hund, så kan man godt regne med, at det kommer tifoldigt tilbage til en.

Det forpligter at have kæledyr

Man skal dog huske, og det gælder som ejer af et hvilket som helst kæledyr, at det også forpligter at have hus- og kæledyr. Det er trods alt et levende væsen, man har påtaget sig ansvaret for. Derfor er man naturligvis fuldt forpligtet til at handle i sit dyrs bedste interesser. Det gælder også, hvis man er nødt til at træffe den hårdeste beslutning og skille sig af med sit kære kæledyr. Som oftest er meste dog bare sjov og leg.

Julius k9 holder hunden aktiv gennem sjov og leg

Det er helt centralt at holde sin hund aktiv med diverse lege og boldspil. Med Julius k9 bliver legen både sjovere for ikke at glemme nemmere for både hund og ejer.

Find Julius k9 hos Petworld her: http://www.petworld.dk/liner-seler–halsbaand

This entry was posted in Hundetilbehør and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *