Husk de nødvendige dyreartikler

En god K9 hundesele (foto: petworld.dk)

Der er en del dyreartikler, der er nødvendige når man har kæledyr (foto: billigdyrehandel.dk)

Når du anskaffer dig et kæledyr, er der også mange ting, du skal have købt dig – sikkert flere end du lige er opmærksom på. Helgivis findes der steder, hvor du kan købe alt, det du har brug for på en gang.

Dyreartikler til hunde

Når du skal have en hund er der mere end blot kurv, skåle og halsbånd, du skal have fat i. Hunden skal selvfølgelig ud fra hjemme på nogle ture, så du bør købe en snor – det er nemlig ikke alle steder, det er lovligt at have hunden til at løbe frit rundt. Der er flere slags at vælge imellem. For eksempel en snor i læder, eller en flexline, der gør det muligt for din hund at gå nogle meter i forvejen.

Hvis du ikke vil have din hund til at sove i sengen eller på sofaen, men stadig et sted, der ikke bliver koldt at ligge – som på gulvet – er det en god idé at skaffe dig en hundekurv eller seng. De kommer i forskellige slags og typer. En kurv er ofte hård i forskellige størrelser og forskellige materialer – træ eller plastik. En seng er ofte en stor pude, hvor din hund kan ligge dejligt blødt.

Hvis du skal transportere din hund kan det være en god idé at overveje sikkerheden i både bil og på cykel. Skal du transportere din lille hund i en cykelkurv er det en god idé at have en sele, du kan spænde din hund til, så den ikke pludselig hopper ud. Hvis du skal transportere den i bil, kan det være en god idé med et gitter eller en sele til din hund, så den er fastspændt, hvis uheldet skulle være ude.

Dyreartikler til katte

Ligesom til hunde er der også ting, der er nødvendige til katte. Med katte vil du højst sandsynlig opleve episoder med lopper – det samme gælder hunde – og derfor kan et godt loppemiddel være en god idé at anskaffe sig.

Med en kat, der ikke kommer ud, er det en god idé at sørge for at den er aktiveret. Det er blandt andet for at holde den i gang, men også for at den ikke gør det i dine møbler. Du kan derfor købe et kradsetræ, som gør at katten har noget at klatre og kradse i.

Der er selvfølgelig en masse andet udstyr, der kan være godt at købe til dit dyr, men det kommer an på dyr, race og størrelse.

Køb dine dyreartikler til dit kæledyr her

Se flere tilbud her:

Forsød din kats tilværelse med kattetilbehør

Find hensigtsmæssige dyreartikler til dit kæledyr

This entry was posted in Dyr, Tilbehør, Udstyr and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *