Hundefoder med omtanke for menneskets bedste ven

Giv din hund godt hundefoder. Det har den godt af (foto petworld.dk)

Giv din hund godt hundefoder. Det har den godt af (foto petworld.dk)

Det er slet ikke ligegyldigt, hvad man vælger at servere for hjemmets firbenede beboere. Markedet for hundefoder bugner efterhånden af mange forskellige slags foder, og det gælder om at finde netop det foder, der er rigtigt for din hund.

Blandt andet hundens race og størrelse har afgørende betydning for, hvad hunden skal spise og hvor meget. Der er i hvert fald langt mellem en gravhund og en grand danois, og der er lige så langt mellem de forskellige typer af foder.

Har du lige anskaffet dig en hvalp? Har du en ung hund, en voksen hund eller en ældre model? Hundens alder er ligeledes et meget vigtigt kriterie for, hvilket foder du skal hælde i skålen. For det rigtige foder er også det rigtige brændstof til en aktiv hund, hele livet igennem. Se et stort udvalg online her.

Hundefoder til rovdyret

Selvom du har svært ved at genkende rovdyret i Fido derhjemme, kan skindet meget vel bedrage. Husk at Fidos forfader er ingen ringere end ulven, og så er du vist ikke længere i tvivl om, at der løber rovdyrblod i årerne på dit kæledyr. Hunden er ganske vist blevet tam, men den gemmer på en sulten rovdyrmave.

Man bliver nødt til at respektere hundens natur som et rovdyr, og selvom det kan være fristende at byde hunden under bordet, når resten af familien får sovs og kartofler, kage eller vingummibamser, så er det ikke hundemad. Og det er ikke godt for en hundemave.

Kød har altid været en af hundens foretrukne spiser, men det er ikke ensbetydende med, at hunden skal have en bid af din frikadelle. Den proteinrige kost er stadig vigtig for hunden, og sammensætningen skal matche dens behov. Det skal man huske, når man vælger foder.

 

Læs også: Du skylder din hund noget godt hundefoder


This entry was posted in Hundefoder and tagged , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Hundefoder med omtanke for menneskets bedste ven

  1. Pingback: Hundefoder er den største kærlighedserklæring

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *