Hundefoder er den største kærlighedserklæring

Giv din hund godt mad, hver dag (foto lavprisdyrehandel.dk)

Giv din hund godt mad, hver dag (foto lavprisdyrehandel.dk)

Der er mange måder at sige, at man elsker sin hund på. Nogle mennesker går ud og leger med deres hunde, når de føler, at der skal knyttes et tættere bånd. Andre giver en daglig dosis hundefoder, for det er ikke altid, at der er tid til den mest intensive opmærksomhed. I løbet af dagen er mange hundeejere på arbejde, og der tilbringer mange af hundene noget tid alene. Hundene kan kede sig i løbet af dagen og undre sig over, hvor deres ejere er, men det er ikke altid, at det er så galt. For har man en skål lækker hundefoder linet op til dem, ved de, at man elsker og holder af dem. Når man kommer hjem igen, vil man blive mødt af et smilende hundehoved, der hilser en kærligt velkommen.

Skaber smil og glæde derhjemme

Hundefoder er meget vigtigt for hunde. Hunde er dyr, der bruger meget energi på at være tilstede. De bruger meget tid på os mennesker, og den energi, de bruger for at gøre os glade, kommer jo et eller andet sted fra. Det er i hvert fald vigtigt, at man som menneske tager sig af dyret og viser sin hengivenhed til hunden. Det kan man gøre ved at ryste posen med hundefoder og snacks. Give dem en lækker godbid og vise, at den er en god hund, der fortjener al den opmærksomhed, den kan få fra ejeren. Det gør forholdet mellem dyr og ejer tættere, sjovere og mere betydningsfuldt.

Hundefoder og hunderacer

Der er selvfølgelig mange forskellige racer af hunde. Det er ikke alle hunde, der skal have det samme mad. Derfor bør man også holde øje med hunderacemærket på det hundefoder, man overvejer at købe. Man bør derfra se, om det passer til hunderacen – Om det kan gøre hunden glad og mæt. For det er i sidste ende det vigtigste.

Se på et udvalg af hundefoder her: http://www.petworld.dk/products/hundefoder.aspx

Læs meget mere om hundefoder via disse indlæg:

Hundefoder med omtanke for menneskets bedste ven

Du skylder din hund noget godt hundefoder

This entry was posted in Hundefoder and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *