Hundedækken holder hunden varm i hidsigt vejr

Din hund bør ikke fryse (foto lavprisdyrehandel.dk)

Din hund bør ikke fryse (foto lavprisdyrehandel.dk)

Det kan være hårdt at være hund i vinterens bidende kulde. Vi mennesker husker som regel at tage handsker på vores egne hænder og pakke halsen godt ind i halstørklæder og rullekraver. Men hvad vi ikke kan mærke, men skal være opmærksomme på, er, at hunde også kan fryse. Hunde har pels, men ikke nødvendigvis pels, der kan udstå en kold, dansk vinter. Derfor findes der blandt andet hundedækkener.

Hundedækkener er en slags tøj, der er let at iføre din hund, når I skal udenfor. Det er en form for kappe eller tæppe, der klikkes fast omkring dens mave og rundt om benene, så hele torsoen og bagdelen er dækket af et hundetæppe, der holder den varm. Hundedækkenet holder vinden ude og sikrer, at din hunds kropsvarme ikke forsvinder med kulden.

Til de store og til de små

Normalt ser man små hunde være pyntet, tildækket og taget vare for i diverse former for hundetøj. Men hundedækkener findes ikke kun til disse små hunde. Hundedækkener kan også være en nødvendig og varmende hånd til store hunde, der også skal klare sig raske igennem vinterens kulde.

Hundedækkende fås altså i alt fra ministørrelser til de helt store hunde. De fås også i et utal af farver og designs. Nogle af dem har tilmed en lille hætte, der kan klipses på dækkenet. Denne hætte varmer din hunds hoved og passer på dens ører, der kan være sarte overfor kulde.

Det handler om at nyde vinterens smukke, lyse farver og friske luft. Men det er svært, hvis man fryser. Sådan har din hund det også. Derfor er det vigtigt, du klæder den efter vintervejret, selvom det kan virke unaturligt at give sin hund en form for tøj på. Men et hundedækken er en neutral, varm måde at gøre det på.

Du kan finde et hundedækken hos lavprisdyrehandel.dk

This entry was posted in Hundetilbehør and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Hundedækken holder hunden varm i hidsigt vejr

  1. Pingback: Hundetøj kan både være nussetøj og varmetøj

  2. Pingback: Et hundedækken holder din hund tør og varm

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *