Hjælp din hund med Hypoallergenic DR25 fra Royal Canin

Henne Pet Food (foto: petworld.dk)

Hypoallergenic foder afhjælper den trælse allergi hos dit kæledyr  (foto: petworld-vet.dk)

Den allergi, der oftest forekommer ved hunde, er foderallergi. Og ofte er det proteinerne, som hunde ikke kan tåle. Med fodertypen Hypoallergenic DR25 fra Royal Canin, kan du hjælpe din hund, så den stadig kan have det godt og spise sundt, uden at få allergiske reaktioner.

Foderet er specielt på den måde, at det indeholder erstatning for proteinerne i foderet. Samtidig indeholder den gode ting som omega-3 fedtsyrer og stoffer, der giver hunden en bedre fordøjelse. Så selvom du skal ud og bruge lidt flere penge på foder til din hund, så indeholder det specielle foder så mange andre gode ting, at det godt kan betale sig. For din hund skal have det godt.

Det kan du ellers gøre mod allergi

Udover at købe foder, som hjælper med at holde allergien nede, kan du som ejer også tage hunden til yderligere tests hos dyrlægen. På den måde kan I finde ud af, om der er flere allergier, I skal tage hensyn til, eller om der måske er bivirkningen ved behandlingen af allergi.

Generelt skal du også sørge for ikke at være til gene for din hund, så den udvikler allergier. Det vil sige, at du skal huske at gøre ordentligt rent i hjem, rengøre din hund ofte, så lopperne ikke har lyst til at hoppe på den. Der er ingen grund til, at det er din skyld, hvis din hund får allergi.

Sørg også får at den får nok at spise og drikke, og at der bliver motioneret dagligt. På den måde forbliver immunforsvaret stærkt, og så er din hund mindre udsat både for allergier og sygdom generelt. Husk på, hvor træls du selv synes, det er, når du er forkølet eller lignende.

Læs mere om foderet her, og læs mere om, hvad du kan gøre for din hund, hvis den har fået allergi

Se flere tilbud på allergi foder her:

Foder til din hund med allergi

Sørg for at din hund har det godt med allergifoder hund

This entry was posted in Allergi, Dyr, Sundhed, Tilbehør and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *