Har du valgt det rette hundehalsbånd i læder?

hundehalsbånd (foto minaltan.dk)

hundehalsbånd i læder (foto: petworld.dk)

En hund skal have et hundehalsbånd. Både fordi den skal have et hundetegn og fordi, du skal have et sted at sætte hundesnoren fast. Hundehalsbånd fås i mange varianter og denne tekst er der fokus på den type halsbånd, der er lavet i læder eller i metal.

Det er ikke alle hundehalsbånd, der er lige gode for din hund. Nogle er deciderede dårlige for hunden. Mange mener eksempelvis, at det er i orden med et ”halv-kvæler”-halsbånd, mens et ”hel-kvæler”-halsbånd er helt forkert. Kvæler halsbåndene er ofte ikke lavet i læder men i metal. De har den funktion, at når du trækker i snoren, så strammes halsbånden. Forskellen på de to typer er, at ved den ene, så kan halsbåndet lukke helt til (hel-kvæler) og ved den anden, så kan halsbåndet kun lukke halvt til (halv-kvæler). Disse to typer er undladt at blive forklaret yderligere i denne tekst. I næste afsnit kan du i stedet læse om læder hundehalsbånd og hundehalsbånd i metal.

Et hundehalsbånd i læder vs et i metal

Det er meget en smags sag, om du bedst kan lide et hundehalsbånd i læder eller i metal. Der findes mange varianter. De i læder holder lige så godt som de i metal, men de i læder fås ofte kun i begrænsede modeller. Det er dog helt tiltrækkeligt og de er lige så fine og anbefalelsesværdige som dem i metal. Hundehalsbånd i metal er gode til dig, der gerne vil have et sjovt halsbånd. Det gænge hundehalsbånd i metal er bare et i metal-kæde, men du kan også få et hundehalsbånd, der har sjove mønstre og former – disse er ofte både i metal og andre materialer.

Find et klassisk hundehalsbånd hos eksempelvis Petworld. Du finder både hundehalsbånd i læder og metal og et stort udvalg af andre artikler til hunde her

Se mere om hundehalsbånd her:

Giv hunden lidt personlighed med et hundehalsbånd

Det er synd for hunden at have pighalsbånd på

 

This entry was posted in Dyr, Hund, Hundetilbehør, Tilbehør and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *