Giv hunden lidt personlighed med et hundehalsbånd

Mange kæledyr skal have halsbånd (foto petworld.dk)

Mange kæledyr skal have halsbånd (foto petworld.dk)

Lige meget om din hund er lille eller stor, tyk eller tyng, langhåret eller rughåret, så har den behov for et hundehalsbånd.

Et halsbånd til hunde er et bånd, som man giver hunden på rundt om dens hals. Dette skal så bruges til at holde styr på hunden ved for eksempel at sætte en snor på halsbåndet, og dermed kan hunden så ikke løbe fra ejeren, så længe vedkommende har fat i snoren.

Halsbånd til hunde har også en anden egenskab. Den har en lille ring, som man kan sætte hundesnoren fast til. Den selvsamme ring kan man sætte et lille skilt fast i. Det kalder man også et dog tag. Dette er et lille skilt af plastik eller metal, som man kan få indgraveret med hundens navn og et telefonnummer på hundens ejer. Dermed kan man, i tilfælde af at hunden bliver væk fra sin ejer, og man finder den, ringe til hundens ejer, så den kan komme sikkert hjem igen.

Et hundehalsbånd betyder også sikkerhed for hunden

I de senere år er der også kommet andet tilbehør på markedet, som kan bruges i forbindelse med et hundehalsbånd. I Danmark er der i vinterhalvåret mørkt i mange af døgnets 24 timer. Derfor er der mange, som vælger at sætte en lille lampe eller et lille lys fast på hundens halsbånd. Dermed kan forbipasserende biler og cykler, se hunden bedre, og dermed kan lyset være med til at ulykker undgås.

Der findes rigtig mange forskellige typer hundehalsbånd i mange forskellige farver, stilarter og materialer.

Når man skal ud og vælge et halsbånd til sin hund, så starter man ofte med at kigge efter den rigtige størrelse. Det nytter ikke meget, at halsbåndet til ens hund er for stramt, da hunden så ikke kan få luft, og at det ikke er behageligt at have på. På den anden side, skal halsbåndet helst ikke være for løst, da det så ikke sidder ordentligt fast omkring hundens hals, og dermed kan ryge af, hvis hunden trækker i snoren.

 Hvis du vil vide mere om hundehalsbånd, så besøg billigdyrehandel.dk

Find mere til den firbenede her:

Med et halsbånd kommer dit kæledyr sikkert hjem

Hundetøj kan både være nussetøj og varmetøj

This entry was posted in Dyr, Halsbånd, Hund, Hundetilbehør and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Giv hunden lidt personlighed med et hundehalsbånd

  1. Pingback: Har du valgt det rette hundehalsbånd i læder?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *