Giv din hund frihed med en hundelem

En perfekt lem til dit kæledyr (foto: lavprisdyrehandel.dk)

En perfekt lem til dit kæledyr (foto: lavprisdyrehandel.dk)

Nu slipper du for at gå langeture med hunden efter arbejde. Med en hundelem kan hunden selv let komme ind og ud huset og løbe rundt i haven, når du ikke er hjemme. Det giver både dig såvel som hunden frihed til at gøre, hvad I vil. Hundelemmen kan placeres overalt, så hunden har adgang til haven, garagen eller hundehuset.

Der findes nemlig hundelemme i flere forskellige størrelser, som passer til mange type døre. Det er ligegyldigt om døren er af metal, træ eller belagt med finér, så er der en hundelem lige til din dør. Det er også muligt at få en hundelem boret ind i væggen, men inden du begynder på at få en hundelem i væggen, skal du sikre dig, at væggen kan holde til, at der skæres et stort hul.

På den måde kan hundelemme monteres i næsten alt slags materiale, dog anbefales det ikke at montere en hundelem i glasdøre, da hunde bruger meget kraft for at komme igennem en hundelem. Så hvis du vil være på den sikre side, så montér hundelemmen i døre af træ, metal eller andet stærkt materiale.

Find den rette størrelse hundelem

Der findes mange forskellige typer af hundelemme, men når du skal vurdere, hvilken hundelem der er bedst, så er det godt at tænke på både dine og hundens behov. Det kan nemlig være irriterende at kunne høre hunden, hver gang lemmen smækker i. Derfor er det en god idé at finde en hundelem, der er støjsvag.

Du kan få en hundelem med bløde flapper, som ikke larmer, når hunden bruger den. Det vigtigste er dog, at hundelemmen passer til hundens størrelse. Hvis du skal finde ud af, hvilken hundelem der passer til størrelsen på din hund, så skal du måle hundens brystkasse. Det mål skal du sammenligne med hundelemmens indvendige mål og se, om der er plads til, at hunden kan komme igennem. Hvis du er i tvivl, så kan du altid få rådgivning hos en dyrehandler, som kan hjælpe dig med at finde den rette hundelem.

Hvis du vil vide mere om en hundelem, så klik her

Se mere her:

Sørg for at din kat også føler sig hjemme med en kattelem.

Find det helt rigtige hvalpefoder til din nye hvalp

 

This entry was posted in Dyr, Hund, Hundetilbehør, Tilbehør, Udstyr and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *