Flexi line er komfortable, praktiske og smarte hundesnore

Hundesnore er ikke til at komme udenom (foto lavprisdyrehandel.dk)

Hundeliner er ikke til at komme udenom (foto billigdyrehandel.dk)

Flexi line er komfortable, praktiske og smarte hundesnore

Det er en god ide altid at holde hunden i snor, når man er ude og gå tur med hjemmets bedste ven. Der findes en hundesnor ved navn flexi line, der er særligt anvendelig, hvis man er ude på eventyr på større græsarealer. Flexi line er anvendelig, fordi den tillader en slags kontrolleret frihed. Hunden vil de første mange meter ikke fornemme, at den er bundet, og den vil derfor føle sig fri og godt til mode. I hundesnoren har man så heldigvis en indbygget knap, der gør det muligt for ejeren skarpt og nemt at stoppe linjen til hunden. Hvis for eksempel hunden nærmer sig en anden hund, et barn eller noget andet særligt uhensigtsmæssigt, vil man med et simpelt tryk på knappen, forhindre en eventuel dårlig situation. Der findes andre hundesnore, simple hundesnore af læder, der også er komfortable og lange nok. Men disse bukker ofte under, hvis der skal gøres en skarp reaktion. Med en flexi line er problemet løst.

En fornemmelse af frihed

Med en flexi line bliver det altså endnu engang muligt for både hund og ejer at nyde naturens grønne friheder sammen uden, at der nødvendigvis skal tages hensyn til en omstændig hundesnor. Når det kommer til stykket, er det netop denne fornemmelse af frihed og muligheder, som en flexi line tilbyder. Med andre ord har flexi line regnet problemet ud, og løsningen er effektiv og komfortabel for både hund og ejer.

Nye muligheder

Græsset bliver bare lidt grønnere, når både hund og ejer bliver i stand til at kunne nyde naturen uden de små og korte irritationsmomenter, der kan følge de traditionelle hundesnores omstændige konstruktioner. Med en spradebasse af en hund er det ikke længere noget problem. Tværtimod vil en flexi line være med til at tilbyde nye græsgange og nye muligheder for hund og ejer.

Læs meget mere om flexi line her

Du kan finde rigtig gode hundesnore her:

Forkæl din hund med den rigtige hundesnor

Hundesnore gør gåturene lettere for alle involverede parter

This entry was posted in Dyr, Hund, hundesnor, Hundetilbehør, Tilbehør and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Flexi line er komfortable, praktiske og smarte hundesnore

  1. Pingback: Lær Din Hvalp At Gå Tur Med Flexi Hundeline

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *