Få et glad kæledyr med kosttilskud i form af barf complex

Imødekom din hunds behov med Barf (foto: petworld.dk)

Imødekom din hunds behov med Barf (foto: petworld.dk)

Mange fodrer deres kæledyr med bare det foder, de nu har fået anbefalet, og det der er billigst. Men uanset hvilket dyr du har, fortjener det at have det godt, og det er sådan set meget simpelt.

Med et lille kosttilskud hver dag får dit kæledyr det langt bedre. Det ved du også fra dig selv. Du tager en pille med fiskeolie hver dag, for at det hele bliver lidt sundere og lidt bedre. På samme måde virker et kosttilskud til dit kæledyr. Også selvom det sikkert er helt rask.

Kosttilskuddet fra Barf indeholder både forskellige vitaminer, mineraler og sporstoffer, som alle sammen er med til at give dig en gladere hund eller kat. Det hjælper både på den fysiske udvikling, udseendet hos dyret og den generelle trivsel. Helt basalt giver det bare et gladere kæledyr.

Vær god ved dit dyr

Udover et kosttilskud er der flere ting, du kan gøre, for at få et gladere kæledyr. Husk at kæle for det og vise, at du er glad for det. Husk at lufte dit dyr, hvad end det måtte være. Hvis du ikke har mulighed for at lukke dit kat ud, så sørg for at den får frisk luft på en anden måde.

Sørg også for at dit dyr for det rigtige at spise og rigeligt med vand. Ligesom det for os mennesker er vigtigt for at komme igennem en dag, gælder det også for dyr. Og forkæl dyret. Er det en kat, skal den måske have noget ekstra lækkert fisk engang imellem, og er det en hund kan den få et kødben i ny og næ.

Husk også, at dyret skal have ordentlige forhold. Det kan være, det skal sove på et tæppe, have en kurv, eller bare at dyret skal have mulighed for at komme på toilettet, hvornår det har lyst til det.

Du kan se flere gode ting, du kan gøre for dit kæledyr her

Se mere hundefoder her:

Foder til din hund med allergi

Læs her, om hvad der gør at hundefoder kan være den bedste gave

This entry was posted in Foder, Hund, Hundefoder, Hundetilbehør, Sundhed and tagged , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *