En kattebakke er kattenes rum for selvstændighed

Katten kan i langt højere grad klare sig selv, med en kattebakke (foto lavprisdyrehandel.dk)

Katten kan i langt højere grad klare sig selv, med en kattebakke (foto lavprisdyrehandel.dk)

Hvor er det ikke dejligt at kunne gå på toilettet, når man har lyst. Vi mennesker er virkelig priviligerede, når det kommer til vores privatliv. Der er mulighed for altid at søge et sted hen, hvis vi ønsker at være for sig selv. Nogle gange kan det være, man har brug for at sunde sig. Der er det nu engang meget godt, at der er mulighed for at komme i kontakt med sig selv i et mere privat rum. Det kan være et soveværelse eller måske et badeværelse. Badeværelset er rum for os, hvor vi ved, at det er okay at være alene.

Når man tænker over det, er katte egentlig også private dyr. De kan godt lide selv at bestemme, hvornår de vil have kontakt. Til tider foretrækker de at sidde for sig selv i et hjørne og spinde. På andre tidspunkter kan de godt lide at komme i kontakt med deres ejere. Så ligger de sig gerne ovenpå og spinder løs.

Men hvad vi ofte glemmer er, at katte også kan have lyst til at få et frirum, når de skal lave deres nødtørft. Hvis man giver sin kat en kattebakke, kan de lave det der, og det vil de blive glade og tilfredse for.

Kattebakken som frirum

En kattebakke giver kattene mulighed for at være indendøre, når der ikke er mulighed for at komme ud. Hvis man ikke har en kattelem eller naboer, der kan åbne og lukke op for katten hvis nødvendigt, er det meget godt, hvis man er væk i et par dage at anskaffe sig en kattebakke.

En kattebakke giver kattene frirum, privatliv og selvstændighed. Kattene vil som de selvstændige væsener, de nu engang er, trives godt med en kattebakke i huset. De vil elske muligheden, og som ejer vil man elske kattebakkens mange lugthæmmende fordele med kattegruset i bakken.

This entry was posted in Katte and tagged , , , . Bookmark the permalink.

One Response to En kattebakke er kattenes rum for selvstændighed

  1. Pingback: Kattebakker holder hjemmet rent og katten tilpas

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *