Dit valg af kattemad er ikke ligegyldigt

Sundt kattemad giver dig en sund kat (foto petworld.dk)

Sundt kattemad giver dig en sund kat (foto petworld.dk)

De fleste er godt klar over, at vi mennesker har nogle grundlæggende behov, som skal dækkes, når det kommer til kost og ernæring. Dette har en direkte sammenhæng med vores udseende, helbred, trivsel og adfærd. Hvad man måske ikke tænker over er, at det samme gør sig gældende, når man taler om kattemad, hundefoder og så videre. Kæledyr, og dyr generelt, har også behov, som skal dækkes, når det kommer til, hvad de spiser.

Derfor er det ikke helt ligemeget, hvad du vælger at fodre din kat med. Dit valg af kattemad har faktisk en afgørende betydning for, hvordan din kat har det. Nogle katteejere undrer sig over, at deres katte blive mere dovne, eller måske mere aggressive, tilsyneladende uden grund. De glemmer at tænke over, at det måske kan skyldes, at deres kat har nogle mangler i dens kost.

Der er gode grunde til at vælge noget ordentlig kattemad

Når en kat ikke får noget ordentlig kattemad, så kan det ofte skyldes, at dens ejer blot har valgt de hurtige og billige alternativer i supermarkedet eller en eller anden form for discountbutik. I nogle tilfælde kan man ramme rigtigt, men det kan også gå helt ved siden af. Huskatte er nemlig forskellige, og derfor kan de også have forskellige behov, som skal dækkes gennem deres kattemad.

Du kan finde en masse gode mærker af kattemad her.

Producenter som Royal Canin og Vitakraft er anerkendte for deres kattemad, hundefoder, fiskefoder og mange andre produkter. Det skyldes først og fremmest, at de har taget hensyn til, hvad kæledyrene har behov for i deres foder. Men det skyldes også, at der er et bredt udvalg af produkter, som henvender sig til forskellige dyr inden for samme overordnede gruppe. Dermed har man mulighed for at finde kattemad, som lige netop er beregnet til ens egen kat.

Find kattemad til din kat her

This entry was posted in Kattemad and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Dit valg af kattemad er ikke ligegyldigt

  1. Pingback: Bliv klar til kat: Whiskas, kradsetræ og legetøj

  2. Pingback: Kattemad – værd at gå op i

  3. Pingback: Giv din kat den bedste smagsoplevelse – køb Royal Canin

  4. Pingback: Vitakraft – et gammelt firma, der stadig holder

  5. Pingback: Køb kattemad til en utrolig billig pris via internettet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *