Bliv klar til kat: Whiskas, kradsetræ og legetøj

Husk alt det nødvendige i god tid, katten skulle nødigt mangle noget (foto petworld.dk)

Husk alt det nødvendige i god tid, katten skulle nødigt mangle noget (foto petworld.dk)

Har du i lang tid gået og leget med tanken om at anskaffe dig et kæledyr? Et kæledyr som ikke behøver opmærksomhed 24 timer i døgnet, men som selv kan strejfe lidt rundt, men som samtidig kan være en hyggelig ven i huset, som familien kan kæle for, snakke lidt med og give mad? Ja så kan det være, at I er nået frem til at skulle få jer en kat.

Bor I ude af byen – på landet eller i en mindre landsby, ja så er der rigtig gode muligheder for at have en rigtig ude kat, som kan strejfe rundt om dagen i skoven eller på markerne. Og så er det hyggeligt at få den ind om aftenen og hygge med den i sofaen og kæle for den, mens den spinder og sover lidt.

Men er I klar til at få en kat i huset? Her kommer de 3 vigtigste ting, som I skal have parat.

Legetøj: Katte elsker at lege. Derfor er det en god ide at anskaffe jer lidt forskelligt kattelegetøj til den. Det behøver bestemt ikke være det helt vilde, men blot nogle enkelte ting kan gøre underværker. Køb en lille hoppebold, en lille tøj mus eller et garnnøgle, som I kan finde frem til katten, når den har lyst til at lege.

Kradsetræ: Et kradsetræ kan bruges til kattens kløer, så I er fri for, at den slår kløerne i jeres nye møbler. Med et kradsetræ kan katten få noget at kradse i, som den har brug for til dens kløer. Vælg eventuelt et kradsetræ, som også kan klatres op på.

Whiskas kattefoder: Noget lækkert kattefoder er vigtigt for din kat. Det kan være fra mærket Whiskas, der laver kattefoder til alle katte typer. Her kan du helt sikkert finde netop det, der passer til din kat , lige meget om den er ung eller gammel. Find Whiskas kattefoder her.

Læs mere om katte og kattemad her: Dit valg af kattemad er ikke ligegyldigt

This entry was posted in Kattelegetøj, Kattemad and tagged , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Bliv klar til kat: Whiskas, kradsetræ og legetøj

  1. Pingback: Katte fortjener det bedste – Whiskas er der for den

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *